Over ons

Welkom bij Heide Travel en Duikkompanie, waar passie voor reizen en duiken samenkomt. Wij, Joy Keersmaekers en Isabel Geerts, zijn twee enthousiaste reisexperts met een gedeelde visie: het aanbieden van unieke en op maat gemaakte duikreizen van de hoogste kwaliteit.

Na tien jaar het succesvolle duikreisbureau Travel and Joy te hebben geleid, kon Joy haar liefde voor duikreizen niet loslaten. Nu, zeven jaar later, is ze samen met Isabel klaar om duikreizen opnieuw op de kaart te zetten in België. Isabel runt al meer dan 17 jaar Heide Travel, een gerenommeerd reisbureau in Heide (Kalmthout), bekend om zijn diverse en gespecialiseerde reisaanbod, waaronder avontuurlijke reizen naar Afrika en unieke Vespa-reizen in Italië.

Met Duikkompanie.be bundelen we onze krachten om duikers een ongeëvenaarde ervaring te bieden op de mooiste duikbestemmingen wereldwijd. Onze focus ligt op kwaliteit, persoonlijke service en maatwerk. Of het nu gaat om duiktrips naar ongerepte wateren zoals de Filippijnen, kantduiken op Bonaire, of een avontuurlijke liveaboard, wij creëren reizen die verwachtingen overtreffen.

Onze website, Duikkompanie.be, is volop in ontwikkeling en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe bestemmingen en duikresorts. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via joy@heidetravel.be voor een persoonlijke bespreking van je duikplannen.

Bij Heide Travel en Duikkompanie streven we ernaar om de duikgemeenschap in België te laten groeien en nieuwe avonturen te beleven. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van je droomduikvakantie!

Als erkend reisbureau (erkenningsnummer 6301), verzekerd tegen insolvabiliteit via de Vlaamse Solidariteit Reisgelden, bieden wij volledige gemoedsrust en professionele begeleiding bij al je reisplannen.